29. kesäkuuta 2016

Merta ja vartiointia

Vaikka kesäkuu onkin jo melkein ohi, niin matkustetaan ajassa taaksepäin kesäkuun ensimmäiseen päivään.

Kesäkuun ensimmäinen päivä vietettiin merivartioinnin vuosipäivää ja sen kunniaksi Länsi-Suomen merivartiosto ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitos järjestivät avoimien ovien päivän Virpiniemen merivartioasemalla. Siellä oli mahdollisuus käydä tutustumassa uudistuneeseen merivartioasemaan, pelastuslaitoksen uuteen öljyntorjunta-asemaan sekä rajavartioaseman koiratoimintaan.

Tuosta tapahtumasta oli kaverin kanssa ollut puhetta jo aiemmin, ja kun hän sitten kysyi haluanko lähteä hänen kanssaan vierailemaan, niin eipä tarttenut kauaa miettiä vastausta. Kovin montaa kuvaa en siellä ottanut, mutta tässä nyt muutama.
Kävimme lisäksi ihastelemassa Kiviniemen kalasatamaa ja venesatamaa, merivartioasemalta kun ei pitkä matka ollut sinne.Yksi asia mitä Oulussa rakastan ihan älyttömästi, on tuo meren läheisyys. En tiedä osaisinko koskaan asua kaupungissa joka ei ole lähellä merta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.